Over Mij

Hallo, mijn naam is Robert L.C. Sloot, ik ben een gepassioneerd amateurfotograaf, woonachtig in Nederland, met een voorkeur voor sociaal documentaire en straatfotografie. Ook waag ik me met enige regelmaat aan andere disciplines zoals landschap (voornamelijk Toscane) en (jazz-)concerten.
De passie voor fotografie is ontstaan ​​eind jaren zeventig, wat dit betreft ben ik een autodidact.

Na verhuizing begin jaren '80 en het starten van een eigen onderneming, ben ik voornamelijk actief geweest in administratief en organisatorisch opzicht. Hierdoor zijn vele contacten in binnen- en buitenland ontstaan. Mede daardoor werd ik begin deze eeuw uitgenodigd om deel te nemen aan een fotografisch evenement in China: dit gaf niet alleen fotografische liefde op het eerste gezicht.

De bedoeling van deze site is vooral om je mijn foto's te laten zien. Hoewel sommige foto's het beste in kleur kunnen worden weergegeven, is het begin van de passie, werken in zwart-wit, nu de belangrijkste manier om mijn foto's te tonen. Ik probeer de verschillende items op deze site zo vaak en zo snel mogelijk bij te werken, dus kom regelmatig terug. Ik hoop dat je veel plezier zult beleven aan je bezoek.

Geïnteresseerd in wat meer informatie over mijn fotografische activiteiten? Stuur een berichtje of bel voor een afspraak om gewoon langs te komen voor een kop koffie en een goed gesprek over wat je beweegt, je bent van harte welkom!

Contact
+31 6 51 400 843
info@robsplace.nl
Locatie
Grootebroek - Nrd.H.
Nederland
Drop Me a Line
Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.