Alg. Voorwaarden

Informatie en inhoud
Alle informatie en inhoud (inhoud zijnde tekst, lay-out en afbeeldingen *) die op deze website wordt geplaatst, zijn eigendom van RobsPlace / robsplace.nl, een website die eigendom is van Robert L.C. Sloot - Nederland, en worden beschermd door NL en andere buitenlandse auteursrechten en handelsmerken. Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met de volgende voorwaarden. Als u het er niet mee eens bent, heeft u geen recht om deze website te gebruiken.

Alle tekst, lay-out en afbeeldingen * (tenzij anders vermeld) op deze website zijn © RobsPlace / robsplace.nl. Daarom mag deze website en de inhoud ervan op geen enkele manier (elektronisch, web of gedrukt) worden gekopieerd, vertaald of verspreid zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Robert L.C. Sloot, contactpersoon: Robert L.C. Sloot / Eigenaar - Webmaster. We gaan actief op zoek naar schendingen van het auteursrecht op internet en in drukwerk en zullen alle rechtskracht gebruiken om eventuele schendingen van het auteursrecht aan te pakken. De enige uitzondering op deze regel is linken naar artikelen (zie hieronder).

ROBSPLACE GEEFT GEEN VERKLARINGEN OF GARANTIES MET BETREKKING TOT DEZE WEBSITE, DE INHOUD OF HET MANUSCRIPT, DIE WORDEN GELEVERD VOOR GEBRUIK "IN DE HUIDIGE STAAT" EN ZONDER ENIGE GARANTIE. RobsPlace is niet aansprakelijk voor enig verlies of letsel als gevolg van onjuiste informatie.

* Afbeeldingen gedefinieerd als alle afbeeldingsbestanden in GIF-, JPEG-, TIFF- of PNG-indeling.

Linken naar RobsPlace-artikelen
Je mag maximaal 30 woorden kopiëren of een artikel parafraseren op voorwaarde dat je het materiaal rechtstreeks toeschrijft aan robsplace.nl en linkt naar het originele artikel. U mag geen afbeelding of een deel van de afbeelding gebruiken zonder schriftelijke toestemming, neem contact op met: Robert L.C. Sloot / Eigenaar - Webmaster. U mag ook geen afbeeldingen gebruiken van vastgelegde afbeeldingen (scherm of venster) van RobsPlace-webpagina's.

Hotlinking
Hotlinking wordt gedefinieerd als het invoegen van een link in een stuk HTML naar een afbeelding op een andere server, vanwege een recente stroom mensen die onze auteursrechtelijk beschermde afbeeldingen alleen gebruiken webpagina's / artikelen / commerciële sites / ebay-veilingen enz. We hebben een technische blokkering moeten plaatsen op het aanbieden van afbeeldingen, afbeeldingen kunnen nu alleen worden gezien waar ze bedoeld waren, op pagina's binnen deze site.

Hotlinking neemt servertijd, controle, copyright en bandbreedte weg van de echte gebruikers van deze site en we zullen dit niet toestaan. Mocht je een afbeelding van robsplace.nl willen gebruiken neem dan contact met ons op en vraag toestemming.

Privacybeleid
RobsPlace erkent het belang van het beschermen van jou privacy als gebruiker van deze website. Deze website verzamelt geen persoonlijke informatie over u, behalve informatie die u vrijwillig verstrekt wanneer u ons een e-mail stuurt met opmerkingen over onze website of producten die op de website zijn beoordeeld.

Persoonlijke informatie wordt vertrouwelijk behandeld. Wij beschouwen het volgende als persoonlijke informatie: uw naam, adres, telefoonnummer, uw e-mailadres en de per email gestuurde informatie. Deze gegevens worden bewaard zolang als op basis van de inhoud van je e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Alle informatie die op deze site wordt verzameld, wordt strikt vertrouwelijk behandeld en zal niet worden verkocht, hergebruikt, verhuurd, openbaar gemaakt of anderszins verspreid.

 

CONTACT


Get in Touch
+31 6 51 400 843

 © 2024 RobsPlace. All Rights Reserved.