RdP
Photographer
Hi,
Ik Ben Robert,
Vrij Fotograaf
Gepassioneerd Amateur
On The Move

Over Mij

Hallo, mijn naam is Robert L.C. Sloot, ik ben een gepassioneerd amateurfotograaf, woonachtig in Nederland, met een voorkeur voor sociaal documentaire en straatfotografie. Af en toe waag ik me aan andere disciplines zoals landschap en (jazz-) concerten. De passie voor fotografie is ontstaan ​​eind jaren zeventig, wat dit betreft ben ik een autodidact.

Na mijn verhuizing begin jaren 80, ben ik voornamelijk actief geweest in administratief en organisatorisch opzicht. Hierdoor zijn veel contacten in binnen- en buitenland ontstaan. Mede daardoor werd ik begin deze eeuw uitgenodigd om deel te nemen aan een fotografisch evenement in China: dit gaf niet alleen fotografische liefde op het eerste gezicht. De meeste foto's op deze site getuigen hiervan.

De bedoeling van deze site is vooral om je mijn foto's te laten zien. Hoewel sommige foto's het beste in kleur kunnen worden weergegeven, is het begin van de passie, werken in zwart-wit, nu de belangrijkste manier om mijn foto's te tonen. Ik probeer de verschillende items op deze site zo vaak en zo snel mogelijk bij te werken, dus kom regelmatig terug. Ik hoop dat je veel plezier zult beleven aan je bezoek.

Als je geïnteresseerd bent in wat meer informatie over mijn fotografische activiteiten, stuur me dan een berichtje of kom gewoon langs voor een kop koffie en een goed gesprek over wat je beweegt, je bent van harte welkom!

Contact
+31 6 51 400 843
info@robsplace.nl
Locatie
Grootebroek - Nrd.H.
Nederland
Drop Me a Line
Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.

  LOCATIE

Grootebroek, Nrd.H.
Nederland

  MOBIEL

+31 6 51 400 843

  SOCIAL