Over Mij

Ik ben Rob Sloot, gepassioneerd autonoom amateurfotograaf met een voorkeur voor straatfotografie, sociaal-documentair en landschap. Af en toe waag ik me aan andere disciplines zoals o.a. jazz- & bluesconcerten. De passie voor fotografie is eind jaren zeventig ontstaan, wat dat betreft ben ik autodidact.

Na verhuizing begin jaren 80, en de start als zelfstandig ondernemer, ben ik in eerste instantie voor wat betreft de fotografie voornamelijk actief geweest in administratief, organisatorisch en bestuurlijk opzicht, zowel nationaal als internationaal. Hierdoor zijn vele contacten ontstaan, mede waardoor ik begin deze eeuw uitgenodigd werd deel te nemen aan een fotografisch evenement in China. De diverse foto's op deze site getuigen hiervan.

Werken in zwart-wit, als in het begin van de passie, is de laatste paar jaar de belangrijkste manier om mijn foto's te tonen; hierbij voert m.n. straatfotografie de boventoon.

Mocht je geïnteresseerd zijn in wat meer informatie over mijn fotografische activiteiten, stuur me dan een berichtje of bel voor een afspraak en kom langs voor een kop koffie en een goed gesprek over wat je beweegt, je bent van harte welkom!

 

Get in Touch

 

Misschien heeft u een specifieke vraag, maar vindt u het antwoord niet op deze site? Neem dan gerust contact met mij op via het formulier. U kunt mij ook bellen!

Om zo effectief en snel mogelijk op uw bericht te kunnen reageren, verzoek ik u alle gegevens te verstrekken die voor u van belang zijn.

(Alle velden zijn verplicht!)

 

Dank voor de getoonde interesse!

 

CONTACT


Get in Touch
+31 6 51 400 843

 © 2024 RobsPlace. All Rights Reserved.