IMG_3250.png
RobsPlace
Over mij
Sociaal documentair, straatfotografie & landschap

Over Mij

Ik ben Rob Sloot, gepassioneerd autonoom amateurfotograaf met een voorkeur voor sociaal documentair, straatfotografie en landschap. De passie voor fotografie is ​​eind jaren zeventig ontstaan, wat dit betreft ben ik autodidact.

Na verhuizing begin jaren 80 en de start als zelfstandig ondernemer ben ik in eerste instantie voor wat betreft de fotografie voornamelijk actief geweest in administratief, organisatorisch en bestuurlijk opzicht, zowel nationaal als internationaal. Hierdoor zijn vele contacten ontstaan, mede waardoor ik begin deze eeuw uitgenodigd werd deel te nemen aan een fotografisch evenement in China. De diverse foto's op deze site getuigen hiervan.

Werken in zwart-wit, als in het begin van de passie, is de laatste paar jaar de belangrijkste manier om mijn foto's te tonen; hierbij voert m.n. straatfotografie de boventoon.

Mocht je geïnteresseerd zijn in wat meer informatie over mijn fotografische activiteiten, stuur me dan een berichtje of bel voor een afspraak en kom langs voor een kop koffie en een goed gesprek over wat je beweegt, je bent van harte welkom!


© Copyright mededeling: alle afbeeldingen op deze site zijn copyright van de eigenaar en mogen niet worden gebruikt zonder toestemming!
Stuur me een bericht

Heb je een specifieke vraag en heb je het antwoord niet op deze site kunnen vinden, neem dan gerust middels nevenstaand formulier contact met mij op. Bellen mag ook!

Om het bericht zo goed en zo snel mogelijk te kunnen beantwoorden verzoeken wij je alle voor jou belangrijke details te vermelden.

(Alle velden zijn verplicht!)

 

Hartelijk dank voor de getoonde interesse!

  LOCATIE

Grou, Fr.
Nederland

  MOBIEL

+31 6 51 400 843